Mads Heindorf smykker

Tahiti Kultur Perler
Den sortlæbede perlemusling (Pinctada Margaritifera) findes naturligt i lagunerne på de Fransk Polynesiske atoller og perlerne har navnet ”Tahiti Perler” fra den største af af de Fransk Polynesiske øer, Tahiti. Den fine perlemor kan give perlerne en ekseptionel glans og dette, kombineret med de unikke, naturlige farver får perlen til at fremtræde med en udsøgt intensitet.
Tahiti Kultur Perlen skiller sig ligeledes ud fra andre perler ved dens form og størrelse. Formerne er uendelige i Baroque og Semi-baroque og bevæger sig til perler med cirkler til de perfekte dråber og værdsatte runde. Størrelserne ligger sammen med de lysere South Sea Kultur Perler blandt de største i verden – fra 8-20 mm. 
Tahiti Kultur Perlen, med dens mørke, intense glans siges at være et spejl hvor i omverdenen og ikke mindst dens bærer kan spejle sig. Der ligger tillige en symbolik om nattens dronning, hvori vores drømme og det ubevisdste glimter på tiltrækkende vis.

Perler til både kvinder og mænd
Endnu en overraskelse ved Tahiti Kultur Perler, er at disse både kan bæres af såvel kvinder som mænd. Perlen, med dens mørke farveglans, har et imponerende maskulint udtryk. Og dem, der har fornøjelse af at besøge hjemlandet for disse perler, vil da også kunne se øern
Graverede Tahiti Perler Mads Heindorfes beboere, mænd og kvinder, unge som gamle bære disse ædle stene med stolthed.

Tahiti perlerTahiti Perler Mads HeindorfTahiti Perler Mads Heindorf    

Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | Copenhagen | +45 20 20 21 91 | info@madsheindorf.com