Mads Heindorf smykker

Cph Lifestyle Stjerner

Udstilling februar 2012

 

 

Der er plads og råd til luksus … igenCPH Lifestyle gentager sidste års succes med endnu en luksusevent i Tap•1

Skeptikere rystede på hovedet da CPH Lifestyle sidste år åbnede dørene til københavnernes nye luksusevent, mens finanskrisen stadig rasede om ørerne på forbrugerne. Men næsten 12.000 købelystne gæster gjorde alle bekymringer til skamme, og godt 100 udstillere meldte om en forrygende weekend. Der er stadig både plads og råd til luksus, kvalitet og drømme.

 

Hjertesafir Drømme Raw


Nu sker det igen i Tap•1 – flottere, større, dyrere
I weekenden 25.-27. februar sker det igen. Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife, der arrangerer CPH Lifestyle 2011, lover endda en weekend der på alle områder vil overgå sidste års event.

”Mange af sidste års udstillere er her igen, og flere af dem har fået blod på tanden for at vise endnu flottere, større og dyrere drømme end sidste år. Dertil kommer en række nye udstillere med virkelig spændende produkter, events og arrangementer i weekenden. Vi tør godt love helt exceptionelle oplevelser, som vi drypvis vil løfte sløret for de næste par uger.” 


CPH Lifestyle peger frem og viser vej
”Der er et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, der vises frem på CPH Lifestyle. En luksusevent, der peger frem og viser vej,” understreger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife.

CPH Lifestyle 2011 afholdes 25.-27. februar i Carlsbergs historiske tappehal, Tap•1, som er omdannet til en af Danmarks mest spændende event- og udstillingscentre.

 

CphLifestyle

 

 

www.cphlifestyle.dk

 

 

 

Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | København | 20 20 21 91 | info@madsheindorf.dk